Soalan Lazim

SOALAN UMUM

Q. Bagaimana cara membeli pesanan saya di laman web ini?
Untuk memesan pembelian anda: -

 1. Klik“Tambah ke troli” butang pada produk yang ingin anda beli.

 2. Klik“Terus membeli-belah” untuk terus menambahkan produk lain ke dalam troli atau klik“Daftar keluar” untuk meneruskan pembayaran anda untuk produk.

 3. Anda akan sampai ke halaman log masuk di mana anda perlu log masuk akaun menggunakan Nama Pengguna dan Kata Laluan anda. Sekiranya anda belum membuat akaun, anda perlu mendaftarkan akaun sebelum meneruskan pembayaran.

 4. Anda perlu mengesahkan alamat penghantaran anda di“Alamat Penghantaran” halaman dan klik“seterusnya” butang.

 5. Dari sini, anda perlu memilih kaedah penghantaran anda dan klik“seterusnya” butang.

 6. Seterusnya anda perlu memilih kaedah pembayaran anda kemudian klik“seterusnya” butang.

 7. Setelah langkah-langkah sebelum ini dilakukan, Anda perlu mengesahkan semula butiran penagihan anda dan bersetuju dengan terma dan syarat.

 8. Klik“Mengesahkan pesanan” untuk menyelesaikan pesanan.

Q. Saya terlupa Kata Laluan untuk akaun saya. Apa yang perlu saya lakukan untuk mendapatkannya?

 1. Klik pada“Kata Laluan yang Hilang?” dan isi e-mel anda yang digunakan untuk mendaftarkan akaun di dalam kotak.

 2. Klik Hantar.

 3. Token pengesahan akan dihantar kepada anda. Setelah anda menerima token, anda akan dapat memilih kata laluan baru untuk akaun anda.

 

PEMBAYARAN, PROMOSI & amp; KOD DISKAUN.

Q. Apakah mata wang urus niaga produk?
Semua mata wang transaksi produk akan dilakukan dalamRinggit Malaysia.

Q. Apakah kaedah pembayaran yang ada?
www.ecolossal.com.my menawarkan pelbagai jenis Kaedah Pembayaran seperti di bawah: -
1. Kad Kredit
Melalui Visa Ipay88 atau Mastercard / Internet Bankingg)

Catatan: Produk yang anda beli tidak akan dihantar sehingga kami mendapat pengesahan ini.

S: Bagaimana saya memilih maklumat pembayaran?

Untuk mengemas kini maklumat pembayaran anda dengan pesanan yang ada, hubungi kami diacc.ecolossal@gmail.com  .Semasa membeli-belah dalam talian, anda boleh memilih kaedah pembayaran pilihan anda semasa proses pembayaran.

S: Bagaimana kod diskaun berfungsi?

Semua kod diskaun tersedia untuk masa yang terhad, sementara bekalan masih ada dan tidak dapat digunakan setelah habis masa berlakunya. Kod diskaun ini tidak boleh ditebus dengan wang tunai dan terhad kepada satu promosi setiap pesanan, dan dalam beberapa kes, kod diskaun hanya boleh ditebus sekali setiap orang untuk membolehkan penebusan dan pengedaran kod diskaun yang adil kepada semua pelanggan kami yang dihargai

**Harap maklum bahawa penyalahgunaan atau penyalahgunaan promosi dan / atau kod diskaun yang berlebihan boleh mengakibatkan pembatalan pesanan atau item.

S: Mengapa kod diskaun saya tidak berfungsi?

Sila e-mel kepada kami diinfo.ecolossal@gmail.com dengan e-mel yang telah anda gunakan untuk membuat pesanan anda dengan kami, dan kami akan menghubungi pihaknya dengan sewajarnya.

 

PENGHANTARAN

Q. Berapa lama penghantaran biasanya diperlukan?
Penghantaran biasanya akan memakan masa3 ke5 hari bekerja.

S: Di mana saya dapat mencari nombor penjejakan saya?

Kami akan menghantar nombor pelacakan pakej anda dalam e-mel pengesahan penghantaran setelah pesanan anda keluar dari gudang kami..

S: Apa yang berlaku sekiranya saya tidak masuk semasa pesanan saya tibas?
Sekiranya anda tidak masuk semasa bungkusan anda tiba, pembawa akan meninggalkan kad yang memberitahu anda di mana ia berada. Mungkin ditinggalkan di tempat yang selamat atau akan ada perincian tentang cara mengambil pesanan anda atau mengatur ulang penghantaran.

 

PULANGAN & amp; PEMBIAYAAN.

Q. Bolehkah saya membatalkan pesanan sedia ada yang telah dibuat?

Ya, hanya jika pesanan masih dalam status menunggu keputusan. Sila hantarkan e-mel ke e-mel perkhidmatan pelanggan kami diinfo.ecolossal@gmail.com dengan tajuk mesej "Permintaan untuk membatalkan pesanan "untuk memberitahu kami mengenai pesanan pembatalan.

* Pesanan yang dihantar atau dihantar tidak akan dibatalkan.

S: Berapakah garis masa untuk pembayaran balik sayad?

Untuk sebahagian besar pengembalian, kami memerlukan sekitar 10-15 Hari Kerja untuk mendapatkan pakej anda di pusat pemenuhan, memeriksa kembali, memprosesnya menjadi inventori, dan menyelesaikan pembayaran balik anda.

S: Bolehkah saya menukar pesanan saya dan bukannya mengembalikannya?

Ya, sebagaie.KOLOSSALpelanggan anda mempunyai pilihan untuk menukar pesanan. Sila e-mel kepada kami diinfo.ecolossal@gmail.com dan kami dengan senang hati akan berkongsi lebih banyak maklumat mengenai bagaimana proses ini berfungsi. Pasukan Kesetiaan Pelanggan kami akan dengan senang hati membantu!

S: Bagaimana saya tahu bila pengembalian saya selesai?

Setelah kami memproses pengembalian anda, kami akan mengembalikan pembayaran anda dan menghantar pengesahan melalui e-mel kepada anda. Sebagai peringatan, kami mungkin mengambil masa 5-10 hari bekerja untuk mendapatkan pakej anda dan menyelesaikan pembayaran balik.

Q. Saya masih mempunyai keraguan!
Maaf kerana kami tidak dapat menghapus keraguan anda di halaman F.A.Q. Sila hantarkan e-mel kepada kamiinfo.ecolossal@gmail.com untuk kami menghilangkan keraguan anda.