Polisi pembayaran balik

Kami mempunyai polisi pengembalian 30 hari, yang bermaksud anda mempunyai 30 hari setelah menerima barang anda untuk meminta pengembalian.

Agar layak mendapat pengembalian, barang anda mestilah dalam keadaan yang sama seperti yang anda terima, tidak dipakai atau tidak digunakan, dengan tag, dan dalam bungkusan asalnya. Anda juga memerlukan resit atau bukti pembelian.

Untuk memulakan pengembalian, anda boleh menghubungi kami di info.ecolossal@gmail.com . Sekiranya pengembalian anda diterima, kami akan menghantar label penghantaran balik, serta arahan tentang bagaimana dan di mana untuk menghantar bungkusan anda. Item yang dihantar kembali kepada kami tanpa meminta pengembalian terlebih dahulu tidak akan diterima.

Anda sentiasa boleh menghubungi kami untuk sebarang pertanyaan pengembalian di i nfo.ecolossal@gmail.com .


Kerosakan dan masalah
Sila periksa pesanan anda semasa penerimaan dan hubungi kami dengan segera sekiranya item itu rosak, rosak atau jika anda menerima barang yang salah, sehingga kami dapat menilai masalahnya dan memperbaikinya.


Pengecualian/barang yang tidak dikembalikan
Jenis barang tertentu tidak dapat dikembalikan, seperti barang yang mudah rosak (seperti makanan, bunga, atau tumbuh-tumbuhan), produk khusus (seperti pesanan khas atau barang yang diperibadikan), dan barang penjagaan diri (seperti produk kecantikan). Kami juga tidak menerima pulangan untuk bahan berbahaya, cecair mudah terbakar, atau gas. Sila hubungi sekiranya anda mempunyai pertanyaan atau kebimbangan mengenai item khusus anda.

Malangnya, kami tidak dapat menerima pulangan barang jualan atau kad hadiah.


Pertukaran
Cara terpantas untuk memastikan anda mendapat apa yang anda mahukan adalah mengembalikan barang yang anda miliki, dan setelah pengembalian diterima, buat pembelian terpisah untuk item baru.


Bayaran Balik
Kami akan memberitahu anda setelah kami menerima dan memeriksa pengembalian anda, dan akan memberitahu anda sama ada pembayaran balik tersebut diluluskan atau tidak. Sekiranya diluluskan, anda akan dikembalikan secara automatik menggunakan kaedah pembayaran asal anda. Harap diingat bahawa bank atau syarikat kad kredit anda memerlukan sedikit masa untuk memproses dan mengeposkan bayaran balik juga.